O nama

DOBRODOŠLI U

VILLU OAZA

“Villa Oaza” sastoji se od 6 apartmana od kojih svaki ima svoj zasebni ulaz i natkriveno parkirno mjesto. Građena je u mediteranskom stilu te se savršeno uklapa u dalmatinski krajolik. Posebna pažnja posvećena je kvaliteti objekta i smještajnih jedinica. Smještena je 300 m od uređene šljunčane plaže, a našim gostima dostupne su i druge plaže u Vodicama i Srimi do kojih mogu doći šetajući. Postoje i dijelovi sa betoniranim plažama, molovima i ima plićaka što je osobito privlačno obiteljima s djecom.

Centar Vodica udaljen je svega 1 km i obiluje bogatim sadržajima, noćnim životom, restoranima, slastičarnicama, kafićima, disco-klubovima i sl. Villa Oaza je  udaljena od gužve i buke i time pruža istinski mir i odmor.

U blizini Ville nalaze se tri supermarketa, nekoliko bazena, teniski tereni, mogućnost iznajmljivanja scootera, brodica, bicikala, izleta i sl. Pogledajte O Vodicama i saznajte više o sadržajima koje nudi ovo prekrasno mjesto.

 

Apartmani „Villa Oaza“ postali su ponosnim članom kluba kvalitete obiteljskog smještaja Šibensko-kninske županije „Like Home“. Radi se o posebno certificiranoj vrsti privatnog smještaja koji kombinira visoku kvalitetu  smještaja s domaćinskim pristupom.

  • Zato što želimo da nam se gost osjeća dobrodošlo i „kao doma“
  • Zato što želimo da nam se gost vraća

Gosti koji u obiteljskom smještaju provode svoj odmor izloženi su destinaciji i njezinim autentičnostima na iskonski način jer upoznaju destinaciju kroz svoje domaćine.

Naši gosti imaju sve što im je potrebno u našim apartmanima da bi pripremili svoju hranu te mogu uživati svoj objed na balkonu opremljenom stolom i stolicama. Također mogu pripremati hranu na zidanom roštilju koji se nalazi u dvorištu naše ville, a djeca se mogu igrati vani u ograđenom dvorištu.

Služimo se hrvatskim i engleskim jezikom te poznajemo i njemački, ruski i španjolski. Osoblje ” Ville Oaza” stoji Vam na usluzi 24 sata. Vaše zadovoljstvo naša je najveća nagrada. Učinite nam čast – posjetite nas!

Apartmani “Villa Oaza” postali su partner u projektu IQM Vodice Top Quality!

Apartmani “Villa Oaza” zadovoljili su standarde oznake kvalitete IQM Destination Vodice i postali partner u projektu integralnog upravljanja kvalitetom u destinaciji, koji posebno izdvaja subjekte, usluge i proizvode iza kojih stoje vaši domaćini kojima je visoka kvaliteta i zadovoljstvo gosta najvažnije. Projekt međusobno povezuje subjekte koji svojim gostima nude doista najbolju uslugu, preporučuju najkvalitetnije sadržaje – to su partneri koji jamče kvalitetu.

Ovim projektom u prvi plan stavljamo kvalitetu i ukupan doživljaj destinacije. Ovaj prestižni standard kvalitete znači su Apartmani “Villa Oaza” jedni od najboljih pružatelja usluga privatnog smještaja u destinaciji #Vodice te današa usluga služi kao primjer najbolje praksima ostalim iznajmljivačima.   jedan od najboljih pružatelja privatnog smještaja u destinaciji Vodice te da se naša usluga smatra mjerilom za ostale u istom poslu.

Veselimo se suradnji s Turističkom zajednicom Vodice i svim ostalim partnerima na poboljšanju kvalitete usluge za naše goste.

0
Apartmana
0
Sunčanih sati
0
temperatura mora

ZAŠTO ODABRATI

NAŠE APARTMANE

  • Odlična pozicija
  • Visoko zadovoljstvo korisnika
  • Besplatni Wifi
  • Besplatni natkriveni parking
  • Roštilj & vrt sa terasom
  • 300 m udaljeni od plaže